Tuesday, March 1, 2011

Nahat, mar mindenki azt hitte hogy nem frissul tobbet a blog pedig a nagy szamok torvenye, a kabbala es Tom Cruise szerint is ugye nyilvan elerkezik egy olyan kritikus pont amikor mar irni kell. Nehez persze mert igeretemhez hu szeretnek maradni es bepotolni a hianyossagokat, de ki tud visszaemlekezni mi volt 2-3 honappal ezelott, meg mar nem is aktualis bar meg kell hagyni abszolut nem erdektelen. Arra gondoltam hogy a friss posztokkal karoltve kerulnek majd fel visszaemlekezesek is melyekben ifju korom szorakoztato torteneteit meselem el, vagyis 2010 decembertol 2011 marciusig a kimaradt esemenyeket. Irnom kell a studiorol, karacsonyi hazalatogatasomrol, a szilveszterunkrol NewYorkban.

Ez utobbi ota nagyobb kiruccanasunk ami tenyleg pihenes lett volna nem is volt, de mult heten mar nagyon nyugtalan voltam az egesz Amerikai kintlet miatt hiszen fogy az ido es alig lattam meg valamit. Osszeirtuk hogy milyen tudomanyos fantasztikus helyekre fogunk ellatogatni, majd bedobom ide a listat de csak aprankent amikor megvalosulnak, ciki lenne luzerkedni hogy a Hold-ra is terveztuk menni meg a fold ala aztan csak a szomszed varos faiskolajat csodaltuk meg.

Autot vezetni sajnos meg mindig nem tudok, de mar nagyon keszulunk venni egy jarmuvet, es ha az meglesz, hat akkor tenyleg kinyilik egy kicsit a vilag. Lehet kirandulni meg NY-ba tolteni a hetvegeket, es meg sorolhatnam. Nem is elem bele magam, mar tegnap felhivtam a DMV-t akik itt az autokert meg mas szemelygepjarmuvekert felelos szerv (ujabb burokraciai csatarozasokra keszulok) de egyszeruen a megadott szamok nem mukodnek. Mar felkeszultem a gombok nyomogatasara es hogy az ovodas oltasi konyvemen levo kodot is be kell olvasni, meg a nevemet lebetuzni hatvankettedjere, de egyszeuren ennyire dorzsoltek ertitek? Meg van adva 2 hivatalos szam amin senki nem veszi fel a kagylot. 4-5 probalkozasbol egyszer csongott ki, maskor hibat kaptam. A honlapon az van irva hogy legjobb idosav hivni oket szerda (: Maskor nem dolgoznak? Szoval kicsit ugy erzem a nyilt hadviselestol kicsit elterobb hideghaborus helyzetre kell a DMV-vel szemben szamitani, de azert ne izguljatok, itt marpedig autozas lesz!

3 comments:

  1. Vásároljál tankot, és állíts be azzal az irodájukba! Élmény szinten is jobb :)
    Holdra ne menj, Gaga haver szerint nem érdekes.
    Persze érdekesebb lehet a faiskolánál...
    (óvodás oltási könyves duma hatalmas :)

    ReplyDelete
  2. :) Ezúton szeretném kedves figyelmedbe ajánlani Petőfi Sándor "A nép nevében" c. versének első (néhány) sorát :P
    Naaaaa :)))

    ReplyDelete
  3. Nem frissül többet a blog, 'potkivá'ok?

    ReplyDelete