Thursday, September 9, 2010

Az elozo igazan osszeszedett es korrekt poszt utan azt hiszem jobb ha darabokra tepem es hamuva egetem a blogozo jogositvanyomat, de legalabbis arra jo volt hogy elhatarozzam tobbet nem ulok le irni csak azert mert "kell". Az elet tul gyors ahhoz hogy mindenkivel mindent megosszak ugyhogy kenytelen vagyok a szuk csaladi koromet boldogitani a szaftos, sztaralluroktol (es neger baratnos kepektol) sem mentes reszletekkel, meg majd az onokaimmal de ok mar ugyis azt a verziot fogjak hallani amikor az Egysult Allamok elnoke voltam csillio penzert.

Csodalatos dolog hotelben lakni, olyanok mar az alkalmazottak mintha egy perfekt kis csalad lennenk, vagy testverek akik egy kanca emlojerol szivtak magukba a josagot vagy mint osszefogo sejtek a testben a virus ellen, egyutt sirunk egyutt nevetunk. A takaritoneni eloszeretettel jon be mikor alsogatyaba vagyok es kacsint a buszon (persze csak az oreg) a portas kislany mar egesz ugyesen mondja hogy Csazsabi mikor elnezest ker hogy nem jott ertem a kocsi, az arab soforok is kezdik kapisgalni hogy nem nemetul beszelnek magyarorszagon es nem csak nemet autokat vezetunk. Nem beszelve arrol foldontuli mosolyrol amit ramvillant a hotel adminisztratora mikor megkerdezi mikor fizeti mar a ceg a cehhet. Persze nem ennyire veszes a helyzet, nehany figura tenyleg eleg szeretheto es kezdunk szot is erteni egymassal, nem mindig az idojaras a tema. Azert annyira nem kerultunk kozel egymashoz hogy bucsuajandekot hagyjak az asztalukon.

A hotel lakoi szinten megernenek egy kulon bekezdest de roluk talan maskor, most legyen eleg annyi hogy ha minden jol megy es a Nagy oreg is ugy akarja, akkor 15-en elokapjuk es meglengetjuk telesirt zsebkendoinket mert Szabolcs itthagyja az elso kozosseget mely befogadta Amerikaban mert zabolatlan paripakent uj utakat kell keresnie, hajtja szive, vere, az univerzumot iranyito kozmikus erok, es apado penztarcaja.

Viszlat hegylanc hotel, viszlat ingyen dobozos rantotta.

7 comments:

  1. "zabolatlan paripakent uj utakat kell keresnie, hajtja szive, vere, az univerzumot iranyito kozmikus erok, es apado penztarcaja"

    brada, nagyon költői tudsz lenni néha :)

    ReplyDelete
  2. :) Jaja, így kell bebiztosítani, hogy ne kelljen túl sűrűn posztot írni, mert mire az egyszerű pórnép megérti - sokadik olvasatra -, addig eltelik pár hét. Akkorra meg gyűlik annyi élmény meg energia, hogy érdemes lesz kiírni ismét magadból :D

    ReplyDelete
  3. Remelem nemsokara en is kozvetithetek Amerikabol es akkor majd felvaltva posztolhatunk. Addig is gondolkodok a blogom cimen pl. most ez jutott eszembe:

    http://howigettripperintheus.blogspot.com

    vagy valami ilyesmi :D

    ReplyDelete
  4. :D kosz gyerekek, ha jossz Tibi ugyse blogolunk mar, meghoditjuk az allamokat, tancoslanyok karolnak belenk a kaszinokban es kubai szivart szivunk

    ReplyDelete
  5. Olyan nincs, hogy nincs blog. Tessék csak! Szar lenne, ha seggrugdosás miatt lennék kénytelen kiutazni...
    Aztámmégaszongyahogy
    Hotelszobaajtót mindig zárom. Egyszer olyan is történt, hogy kívülről, a kulcs pedig belül, a zárban volt... szerencsére a biztonsági őr ismerte a bankkártyák alternatív felhasználási módját.
    Ha a zalkalmazotték nem lopták be magukat a szívedbe, attól még hagyhatsz nekik ajándékt, csak azt csekkold le előbb, hogy az időzítőt tuti felhúztad-e.
    No és mi ez a nagy mozgolódás? Ezt részletezd, mert semmit tudok.

    ReplyDelete
  6. XD De ha csak belétek karolnak a lányok, akkor Tibi hogy kap trippert? Most akkor találjon ki másik címet? :P

    ReplyDelete
  7. a' ezt mennyire beneztem
    azt hittem Tibi izmosodni akar es:
    how to get ripped in the usa
    AU...

    ReplyDelete